Mike Turkenburg wint EK Poule 2021

Afgelopen woensdag heeft in restaurant De Bles de prijsuitreiking van de Voetbalvrienden Stompwijk EK Poule 2021 plaatsgevonden. Ondanks de maatregelen in verband met COVID-19 was er een mooie opkomst en was het enthousiasme onder alle aanwezige deelnemers groot, waardoor de avond zeer geslaagd was.

Via een uitgebreide diashow kwam het publiek weer in EK-sfeer terecht, kon men nog een keer genieten van alle goals uit de poulewedstrijden en kreeg men via interviews met de teamcaptains informatie te weten over de 23 teams.  Daarnaast werden de winnaars van alle poulewedstrijden op scherm getoond. Voor de pauze kregen de 3  aanwezige periodekampioenen een kleine prijs uitgereikt en kon een mooie ‘De Bles’ waardebon aan het winnende team ‘De Salmpies’ worden overhandigd.

Na de pauze vond er een grote loterij plaats en ontvingen de eerste 20 personen van het eindklassement hun welverdiende prijs.  Uiteindelijk werd Mike Turkenburg (zonder VAR) de winnaar op 8 punten gevolgd door nestor Nico van der Salm die op zijn beurt met 1 punt gevolgd werd door de hoogzwangere Lilian van den Bosch.

Mike stond na 36 wedstrijden op de 5e plaats. Doordat hij 14 juiste ploegen naar de 2e ronde en 3 ploegen bij de laatste 4 voorspelde, steeg hij naar een ruime winst in het algemeen klassement. De terechte winnaar!!!

Op onze site (www.voetbalvriendenstompwijk.nl/) kunt u nog alle informatie vinden rondom alle uitslagen en de enveloppen kunnen worden opgehaald bij Ank van den Bosch.

Onze dank gaat nogmaals uit naar: Gerda van den Bosch (Wout Bergers sport), Jeroen van De Bles, De Dorpsketting, El Knebel.

De Organisatie,

Ank, Ruud, Adrie, Kevin en Mark