Buitenspeeldag jong en oud

De zon schijnt en de voorspellingen zijn fantastisch voor aanstaand weekend.  Woensdag is het dé dag voor buitenspelen voor  de  jeugd.  Ik heb begrepen dat er in de speeltuin met de kabelbaan activiteiten worden georganiseerd door de buitenschoolse opvang.

Bij Elly de Waal, Hazepad en Waterviolier kunnen fietsen geverfd worden. Er staan 5 prachtige oude exemplaren al in de tuin te wachten.  Op zondagmiddag kunnen de fietsen worden opgefleurd  door de  ouderen, want dan is het voor hen dé buitenspeeldag. Heeft u emmers, oude fietstassen of boodschappentassen, neem die dan samen met potgrond  en stekjes mee.  Vindt u het leuk om zo’n fiets voor de deur te hebben en te verzorgen laat het dan even weten: redactie@dorpsketting.nl

Verder worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De laatste hand wordt hier nog aan gelegd, dus laat u verrassen.

In tegenstelling tot dat wat ik vorige week gemeld heb, vinden nu alle activiteiten plaats bij Stompwijk ‘92.  Lekker centraal.

Bij Stomwpijk’92 wil men graag een indruk hebben op hoeveel personen ze kunnen rekenen. Bent u van plan om te komen meldt u dan alvast aan bij Ankie:  06 46495191, na 18.00 uur.

Er is koffie-to-go en ook vast een biertje of een wijntje-to-go. Kom lekker met uw kleinkind spelen. Er zullen spelletjes worden gespeeld die bij uw kleinkinderen bekend  zijn. Zij zullen u zo nodig op weg helpen.

Kom heerlijk genieten van uw herwonnen vrijheid. Bent u niet zo sportief,  dan kunt ook gewoon komen kijken en langs de kant meegenieten.

U bent van harte welkom om alle verwaarloosde sociale contacten weer op te frissen en lekker in beweging te komen na ruim een jaar stilstand.

Petra