Steenbok en bloembakken

Wat jouw plannen ook zijn, voer ze in stijl uit en doe niet teveel tegelijk. Kies met zorg wat je wilt bereiken en ga daarvoor. Je hebt namelijk echt even focus nodig om het tot een goed einde te brengen. Een zakelijk idee heeft goede mogelijkheden. Onderhandelingen dreigen vandaag vast te lopen, waardoor een financiële of zakelijke kwestie onopgelost blijft. Zie feiten onder ogen en onderzoek andere opties voor je aan nieuwe besprekingen begint.

Dit is mijn horoscoop van vandaag en geheel herkenbaar. Het is niks als je barst van de ideeën, uitvoering hieraan geven en tijdig plannen is de andere kant van de zaak. Ik heb vandaag ruzie met aangeschreven Fondsen, de één zegt uw andere (vogelhuisjes)project is onjuist afgesloten… dat klopt dat moet nog opnieuw gestart worden in afwachting van de versoepelingen.

Dank voor de toelichting per mail

Helaas kunnen we de aanvraag niet in heroverweging nemen. Deze ronde van 1 mei is nu formeel gesloten. Wel kun je een nieuwe projectaanvraag doen zodra de oude projecten plaats hebben kunnen vinden en goed zijn afgerond. Nieuwe sluitingsdatum is 1 augustus en daarna weer in november.

De boot gemist dus. Mag ik de kosten voorschieten?

Aanvragen achteraf lukt niet helaas….

Het project moet echt plaatsvinden na sluitingsdatum van de nieuwe ronde (1 augustus) en het project kan dus ook pas in de periode daarna worden uitgevoerd met daarbij horende kosten.

Maar ja dan zijn de geraniums al bijna uitgebloeid….

Twee uur later krijg ik nog twee afwijzingen binnen voor Schoon Stompwijk, want ik heb lekker veel aanmeldingen voor afvalrapers en een aanvraag voor Nationale buiten speeldag voor Ouderen ook. Hier wordt u later nog over geïnformeerd, houd de datum 13 juni al vast vrij in uw agenda.

Reden: Voor Burgerinitiatieven is Vlietwensen hét aangewezen fonds, omdat het daarvoor speciaal door de gemeente is ingesteld. Ons Fonds is er voor de mensen die echt een steuntje in de rug nodig hebben en voor cultureel maatschappelijke activiteiten.

Met spoed de aanvraag bij Vlietwensen verdubbeld, anders zijn we daar weer te laat…. Kortom stress bij het financieren van de burgerinitiatieven. Nu kan ik twee dingen doen:

– geen nieuwe bloembakken aanschaffen voor 4 bij de supermarkt en 2 nabij de Bles en volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen of

– een beroep op u doen en kijken hoever we komen. Alle kleine beetjes helpen. Ik wil dat wel een uitproberen.. U kunt uw bijdrage overmaken op rekening van NL83INGB0003320194 op naam van L.P.M. Oliehoek onder vermelding van bloembakken.

U heeft hier één week de tijd voor, hierna gaan we de bakken opknappen, recht hangen en vullen.

Petra