Nieuwsflits

Babbeltiplijn: elke woensdag in april

Heeft u vragen over digitale fraude, babbeltrucs of oplichting via WhatsApp? Wilt u persoonlijke tips ontvangen? Of bent u slachtoffer van oplichting en wilt u uw verhaal vertellen? Bel dan op 21 of 28 april tussen 9:00 en 17:00 uur de Babbeltiplijn: 030 340 0670. De Babbeltiplijn is een speciaal telefoonnummer dat ouderenbond KBO-PCOB en NOOM beschikbaar stellen.

Webinar Online veiligheid op 22 april

Oplichters maken ook gebruik van het internet. Steeds vaker proberen zij binnen te komen in andermans telefoon of computer om gegevens te stelen of schade aan te richten. Wilt u weten hoe u zich veilig in de online wereld kunt begeven? Volg dan op 22 april om 10:30 uur het webinar over online veiligheidSociaal Servicepunt begint spreekuur in Leidschendam

Sociaal Servicepunt begint spreekuur in Leidschendam

Het Sociaal Servicepunt houdt nu ook spreekuren in de bibliotheek in Leidschendam. Maakt u zich zorgen, omdat u moeite heeft om uw rekeningen te betalen? Of omdat u als mantelzorger zwaar belast bent? Omdat u minder sociale contact heeft dan u zou willen? Of heeft u een praktisch probleem? Maak dan nu een afspraak voor het spreekuur in Voorburg of Leidschendam.