Nieuwsbrief Stichting Oud Stompwijk

In ons vorige bericht vertelden wij al dat we bezig zijn met een Nieuwsbrief. Inmiddels zijn wij wat stapjes verder en kunnen we beginnen met de aanmeldingen.

In de nieuwsbrief zullen korte berichten verschijnen die meer uitgewerkt op de website staan of komen te staan. En verder -als het onderwerp zich daarvoor leent- wordt zo’n website bericht nog verder uitgewerkt om dan te verschijnen in Stompwiic. Een twee- of drietrapsraket dus, waarbij men dus bij sommige onderwerpen kan volgen hoe een publicatie in ons blad tot stand komt.

Maar de nieuwsbrief is ook bedoeld als attendering op berichten in de pers, activiteiten op de website, activiteiten van de Stichting, verwijzingen naar onderwerpen die door de buren (Oud Zoeterwoude, Oud Soetermeer) worden behandeld en die soms ook voor Stompwijk relevant of interessant zijn. Het is de bedoeling dat de nieuwsbrief vier keer per kalenderjaar verschijnt en via email wordt verspreid, zo ongeveer een week of zes voordat het blad Stompwiic verschijnt.

Op onze website vindt u een iets meer uitgewerkt verhaal over de Nieuwsbrief en een link naar het aanmeldformulier: https://www.oudstompwijk.nl

Aad Janson