Lintjes regen

April doet wat hij wil en dat hebben we de afgelopen tijd kunnen merken. Zonnige dagen wisselen elkaar af met regen, sneeuw, nachtvorst en hagelbuien. Eind april kunnen we een regen van lintjes verwachten, als het aan mij ligt. We hebben voor de Dorpsketting een verkorte procedure. Je pakt pen en papier of het toetsenbord en laat ons weten wie er volgens u een lintje verdiend heeft. Dit plaatsen we dan in de Dorpsketting van 26 april die op koningsdag bezorgd wordt. In deze nare coronatijden waar er steeds weer een beroep gedaan wordt op ons geduld, we blij worden gemaakt met versoepelingen, die op hun beurt weer teruggedraaid worden. We zullen het samen moeten rooien en de tijd door zien te komen.

Laat je niet weerhouden door het aantal pagina’s, het mag ook één zin zijn.

Stuur uw voorstel naar: redactie@dorpsketting.nl

Petra