‘De Avondklok’ bij Midvliet FM

Op woensdag 14 april is van 21:00 uur tot 22:00 uur de achtste editie te beluisteren van ‘De Avondklok’ bij Midvliet FM. Midvliet is benieuwd wat u als inwoner van Leidschendam, Voorburg en Stompwijk vindt van de avondklok. Je mag bellen tussen 21:00 uur en 22:00 uur naar 070-320.2266.

Presentatie:

René Marquard; de techniek is in handen van Gerard van der Meij.

‘Avondklok gesprek’ met…

– Burgemeester Tigelaar van Leidschendam-Voorburg blikt terug op de ‘Avondklok periode’.

– In gesprek met Jan van der Valk over ‘De Zonnebloem’ in coronatijd.

‘Geen ja en geen nee’

Midvliet speelt ook nu weer het spel ‘Geen ja en geen nee’. Ditmaal met Femke Janssen (Stichting Woej).

IJsboerin Demi Olsthoorn in Baanbreker

Baanbreker op Midvliet FM ontvangt op donderdag 15 april tussen 21:00 en 22:00 uur Demi Olsthoorn. Deze jonge ondernemer, werkzaam op Boerderij Akkerlust in Stompwijk, heeft een heerlijk beroep. Zij maakt van de verse koeienmelk het heerlijkste ijs.

In deze aflevering van Baanbreker vertelt zij hoe zij haar eigen onderneming is begonnen, hoe haar werkdagen eruit zien en wat zij zo leuk vindt aan dit werk. En natuurlijk wordt ook stilgestaan bij het feit dat Demi in 2020 in Leidschendam-Voorburg is uitgeroepen tot ondernemer van het jaar.