Pluim voor de huisartsen

Donderdag 1 april was de kerk ingericht voor de ontvangst van een flink aantal personen in de leeftijdsgroep van 60 t/m 64 jaar die gevaccineerd konden worden. Op weg er naar toe werd ik aangesproken met: ‘Dat was toch wel een 1 april grap’. Nee dus.

Ik begreep dat het een bliksemactie was vanuit het RIVM. De huisartsenpraktijk wordt geïnformeerd over de mogelijkheid tot bestellen. Dat is dan de volgende dag op een bepaald tijdstip. Dan begint de administratieve rompslomp. Uitnodigen, bijlagen, enveloppen en veelal zelf nog rondbrengen.

Het was natuurlijk een prachtige locatie waar afstand gehouden kon worden en waar de  zegen op rustte.  Door Marianne Turk was nog een informatief blad samengesteld over de kerk zelf. Samen van de nood een deugd maken.

Kortom, zij hebben een pluim verdiend.

Petra