Pluim voor de gemeente

Half maart heeft de gemeente op de hoek bij de  nieuwe omleidingsweg en de Dr v Noortstraat een picknicktafel geplaatst. En dat is een uitstekende plek voor wandelaars, die even op adem willen komen.  Ik had hem al op mijn verlanglijstje staan, omdat ik het signaal had gekregen dat er eigenlijk meer bankjes zouden moeten komen om een rondje te kunnen wandelen. Zodat er meer rustmomenten ingebouwd kunnen worden. Bij de Bles is immers ook al een lekker bankje, zo wordt het rondje haalbaar.

Er wordt al gebruik van gemaakt. Zoals hier door Leny van Dijk die tijdens een gezamenlijk ommetje, verplicht voor de foto, even lekker uitrust.

Er staan er natuurlijk nog meer op mijn verlanglijstje, zoals bij de fietsbrug Meer en Geer, richting Van Santenfietspad. Een prachtige plek om de polder in te staren. Ik hoop dat het verdwenen bankje weer wordt teruggeplaatst.

Petra