Move & Coffee to Go Komende zondagen kleur op Molenwei

Menig sporter heeft afgelopen maanden de benen gepakt in de buitenlucht omdat sportscholen praktisch dicht zijn. Voor getrainde wandelaars of hardlopers wordt vanaf 28 maart een zondagse wandelvierdaagse geprogrammeerd vanaf Molenwei. De groene routes gaan door de stadspoort van Het Groene Hart.

Vier zondagen wakker worden in een ontwakend buitengebied, langs boeren die klaar zijn met melken en door natuur die steeds groener wordt. Met deze insteek organiseren Big Red Ock en Buitenplaats Molenwei voor Move & Coffee to Go.

Wandelaars zijn tussen 8.00 en 11.00 uur welkom om hun auto of liever de fiets te parkeren op het erf. Er wordt een tiental routes aangeboden en deelnemers gaan op eigen houtje de polder in. De wandelroutes variëren van 8,5 tot 18 kilometer en gaan richting de groene sfeergebieden Nieuwe Driemanspolder, Buytenpark, Meer en Geerpolder, Leidschendammerhout, De Horsten en Vlietlanden. Een routekaart naar keuze is verkrijgbaar voor € 1,50.

Koffie en thee is al vroeg verkrijgbaar vanuit Foodtruck Big Red Ock. Tussen 9.30 en 16.00 uur wordt ook lekkers aangeboden met gezonde, lokale en biologische producten. Uiteraard huisgemaakt. De Foodtruck van Jolanthe van den Berghe, een Renault Estafette uit 1980, wordt ingezet tijdens evenementen die door corona nog uitblijven. Big Red Ock geeft kleur aan Molenwei waar tot eind mei wordt verbouwd.

Recreanten zijn op zondag welkom in de buitenlucht, kom vooral op de fiets en geniet op afstand!

Meer informatie

www.buitenplaatsmolenwei.nl/agenda