Denk mee over speel-/sportplek Pinksterbloem in Stompwijk!

Deze zomer gaat de gemeente de speelplek langs de Pinksterbloem in Stompwijk opknappen en wil er tevens een sportplek aanleggen. Denk daarbij aan een basketbalveld of een fit-plek voor ouderen. Denkt u mee over de nieuwe inrichting?

De kinderopvang, basisschool en sportvereniging worden betrokken bij de plannen en ideeën. Ook u kunt meedenken! Vul uiterlijk 29 maart de digitale enquête in op www.lv.nl/speelsportplek. Ook is het mogelijk om in gesprek te gaan met gebiedsregisseur Margriet Essink. Dit kan op maandag 29 maart van 13.00-15.00 uur in het Dorpspunt. U kunt zich hiervoor aanmelden tot en met 19 maart op werkdagen via telefoonnummer 06 418 346 03.  

Inclusief spelen

De gemeente wil de speel-/sportplek toegankelijk maken voor alle kinderen. Dat betekent dat er ook gedacht wordt aan inclusief spelen. Heeft u een kind(eren) die op reguliere speelplekken niet goed mee kan spelen? Neem dan contact op met de gemeente via het contactformulier op www.lv.nl/speelsportplek, vermeld daarbij ’speel-/sportplek Stompwijk’. Of bel naar de heer Wielink van afdeling Stadsbeheer via telefoonnummer 14070.