Zaterdag 13 maart Boekenweek bij Midvliet

De boekenweek die gepland staat van 6 tot en met 13 maart kan dit jaar niet op de gebruikelijke manier plaatsvinden zoals we dat gewend zijn. Daarom heeft Midvliet het initiatief genomen om een speciale boekenweekzaterdag te organiseren op zaterdag 13 maart. Samen met lokale boekhandelaren en de Bibliotheek aan de Vliet wil Midvliet boeken en lokale schrijvers onder de aandacht brengen via de radio. Van 9.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 18.00 uur komen lokale boekhandelaren aan het woord, de Bibliotheek aan de Vliet en diverse lokale schrijvers.

Als inwoner van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar kunt mee doen met de uitzending. U kunt op 13 maart bellen met de studio van Midvliet om een aanbeveling te doen voor uw favoriete boek, of uw ervaringen delen met boeken die veel voor u betekenen, of als u een boek wilt ruilen met iemand bijvoorbeeld. Bel dan naar 070-320 22 66. Het Midvliet team bestaat uit Peter van der Aar, Marcel Breeuwsma, Suzanne Breeuwsma , Hans Biard, Max Nierstrasz, Gerard van der Meij en Bas Reijnders, zij staan u graag te woord. 

Deze boekenweekactie is een samenwerking tussen Midvliet, Bibliotheek aan de Vliet, Paagman, (Mall of the Netherlands te Leidschendam) Boersen Boekhandel (Leidschendam) In de Wolken (kinderboekenwinkel Voorburg) en boekhandel De Kler (Wassenaar).