‘Ik geef een knuffel weg’-actie Omroep Midvliet groot succes

Op donderdag 21 januari was het ‘Knuffeldag’. Op deze dag moesten we elkaar extra knuffelen. Maar… vanwege de coronaperikelen kunnen we elkaar niet knuffelen. Juist in deze tijd is aandacht voor elkaar zo belangrijk, van jong tot oud! Omroep Midvliet besefte dat ‘Aandacht voor elkaar’ dan ook terecht een belangrijk thema is van onze overheid.

Midvliet heeft aandacht gevraagd voor deze ‘Knuffeldag’ en deze actief vormgegeven in Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar.

Daarom was er zaterdag 23 januari een negen durend live radioprogramma op Midvliet FM (van 09:00 tot 18:00 uur). Inwoners uit Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar mochten iemand die hun dierbaar is en de nodige aandacht verdient een ‘knuffel’ geven. Dat was een pluchen knuffel, bedrukt met ‘I love You!’  Met deze knuffels wilde Midvliet de mensen die het zo hard nodig hebben verrassen.

De afgelopen week zijn verschillende televisieploegen van Midvliet op pad gegaan om de knuffels af te leveren bij de verschillende mensen die waren aangemeld. Op YouTube zijn filmpjes hiervan te vinden.