Wethouder maakt ‘Boswandeling’ vanuit huis

Wethouder Johanna Besteman deed op woensdag
20 januari mee met de online musical workshop van
Trias, Centrum voor de Kunsten. Musicaldocent Willemijn Nowee nam alle deelnemers mee op een avontuurlijke boswandeling in eigen huis. Een uur lang lekker gek doen achter je scherm en op een leuke manier met elkaar in contact komen: Trias maakt het allemaal mogelijk!

De Wethouder is heel erg blij met het initiatief van Trias: “In deze coronatijd hebben culturele instellingen het ongelooflijk zwaar, maar ik vind ook dat ze enorme veerkracht en innovatieve vermogen laten zien door nu hun workshops online te organiseren. Het is ontzettend belangrijk dat kinderen nu tóch binnen de huidige maatregelen hun talenten kunnen blijven ontwikkelen.”

De online workshops zijn onderdeel van een pilot. Voor een aantal kunstdisciplines is het een uitdaging om online goed les te geven. Kinderen van 6 t/m 12 jaar uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg kunnen iedere schooldag van 16.00 – 17.00 uur en zaterdag van 11.00 – 12.00 GRATIS deelnemen.
De desbetreffende docenten kunnen experimenteren in het lesgeven online via Zoom.

Trias komt iedere week met een nieuw programma. Zing, dans, speel en maak mee met je favoriete docenten.

Meld je vooraf aan via www.stichting-trias.nl.