Wat als….. van de redactie

Stel dat de eerstvolgende persconferentie de avondklok instelt, wat gaan we dan doen, was de vraag vandaag bij de koffie. Tja dan maken we de Dorpsketting op maandagmiddag al af en wordt de deadline ingesteld op maandagmiddag 12.00 uur. Misschien alvast om in het achterhoofd te houden.

Verder is de inlevertermijn van de kerst-speurtocht van de vogelhuisjes eveneens opgerekt naar 8 februari. Zo blijft er nog wat te speuren in het dorp. Zelf weet ik ze te vinden, maar ik mis er soms ook een. Er is er een weggewaaid en mogelijk weer terug gevonden, want later hing deze er weer. Of zijn echt verdwenen. We zullen niet streng zijn bij de beoordeling en rekenen 15 stuks goed om voor een workshop in aanmerking te komen. Dat wordt dan na de versoepeling van de coronaregels, dat is logisch.

Een ander vraagje is: heeft u nieuwe buren, doe dan eens een Dorpsketting bij hen in de brievenbus en vertel hen over het bestaan hiervan. Onze ervaring is de Dorpsketting een aardig inzicht van ons dorp geeft, maar ja je moet het  wen weten, nu we met abonnementen werken.

Petra