‘Ik geef een knuffel weg’-actie bij Omroep Midvliet’

Op donderdag 21 januari is het ‘Knuffeldag’. Op deze dag moeten we elkaar extra knuffelen. Simpel toch? Zo simpel is het niet, want vanwege de coronaperikelen kunnen we elkaar niet knuffelen! Een knuffel is een veelzeggende blijk van waardering. Deze dag wordt over de hele wereld gehouden, maar in Nederland is hij nog niet zo bekend.

Juist in deze tijd is aandacht voor elkaar zo belangrijk, van jong tot oud! Omroep Midvliet beseft dat ‘Aandacht voor Elkaar’ juist in deze coronatijd van groot belang is. ‘Aandacht voor Elkaar’ is dan ook terecht een belangrijk thema van onze overheid.

Midvliet wil aandacht vragen voor deze ‘Knuffeldag’ en er ook actief vorm aan geven in Leidschendam-Voorburg. Daarom wordt een speciaal programma gemaakt op zaterdag 23 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur. Inwoners uit Leidschendam, Voorburg, Stompwijk en Wassenaar mogen iemand die hun dierbaar is en de nodige aandacht verdient een ‘knuffel’ geven.

Midvliet zal hier met zowel radio, tv als online aandacht aan besteden. Om de knuffel zo tastbaar mogelijk te maken, wil Midvliet knuffels geven aan de mensen die worden aangedragen. Deze knuffels zijn bedrukt met ‘I love You!’  Met deze knuffels wil Midvliet de mensen die het zo hard nodig hebben verrassen.

Hoe kun je iemand verrassen met een knuffel? Door iemand aan te dragen. Stuur uiterlijk 22 januari een e-mail naar knuffel@midvliet.nl met daarbij je naam met telefoonnummer en e-mail adres en vertel waarom jij iemand uit Leidschendam, Voorburg, Stompwijk of Wassenaar wilt verrassen met een knuffel!

Doe mee en ‘geef een knuffel weg’…..