5 jaar terug werd Het Blesse Paard de Bles!

Een nieuwe start met Jeroen de Gier als uitbater, tijd voor een nieuwe naam en dat was wennen na zoveel jaar het Blesse Paard. Nou ja door de meeste mensen werd het al de Bles genoemd dus zoveel gewenning was er niet voor de naam. Wel werd het roer omgegooid en vanaf toen kon je ook elke dag eten in de Brasserie. Na een frisse opknapbeurt en veel creativiteit van Jeroen, Anouk, Trevor en hun team is er veel veranderd. De snackbar van Ruud en José is erbij gekomen en na wat opstart strubbelingen is het in deze coronatijd een goed geoliede afdeling geworden waar mensen graag langs komen om het van tevoren bestelde eten op te halen. Afgelopen zomer was er het hippe terras aan de overkant waar mensen toch wat konden eten of drinken op voldoende afstand van elkaar.

In de maand december het mooie project waarin ze met z’n drieën 72 uur doorbrachten in de Kas vanwege de actie Support Casper met een prachtige opbrengst. Zo is er steeds wel iets, ondanks alle beperkingen, en dat kenmerkt de strijdlust van Jeroen, Trevor, Jelka en alle andere medewerkers. Afgelopen weekend dus alweer 5 jaar met Jeroen aan het roer. En ook nu een leuke actie, bij aankoop van een consumptie kreeg je een heerlijke muffin als felicitatie, gratis en voor niks. Na het fietsen was het goed toeven met een heerlijke warme chocomel mét slagroom, de enthousiaste medewerksters stonden met een brede lach achter de toonbank en het was ondanks de kou heerlijk warm bij het vuurtje buiten. Team de Bles van harte gefeliciteerd! Op naar de 10! Met z’n allen, en hopelijk met gauw weer wat meer vrijheid om elkaar te ontmoeten in de Bles, moet dit lukken.  

Ria Luiten