Het beroep van topsporter belicht in Baanbreker

Op 26 november krijgt Midvliet FM in Baanbreker Cees Juffermans op bezoek. Deze Stompwijker komt praten over zijn tijd als topsporter in de shorttrack. Hij zal gaan vertellen hoe zijn leven als topsporter er destijds uitzag. Wat waren de leuke en minder leuke kanten van dit ‘beroep’? Wat heeft hij er allemaal voor moeten doen om op zo’n hoog niveau zijn sport te kunnen uitoefenen? Heeft hij naast het bedrijven van deze topsport bijvoorbeeld ook kunnen studeren? Cees vertelt in deze aflevering van Baanbreker alles over deze bijzondere periode uit zijn leven. Naast het beroep van de week kun je luisteren naar de Ultieme werkplaat en de Kettingvraag. En in de rubriek ‘Wat is er aan de hand, in arbeidsland?’ zullen we contact gaan zoeken met niemand minder dan Sinterklaas. 

Redenen genoeg om donderdagavond tussen 21.00 en 22.00 uur af te stemmen op Midvliet.

Deze week is Baanbreker een programma van Laine Vermolen, Hiva Akter en Patrick Cilon.

Met Suiker en Melk’ bij Midvliet FM in week 49

Iedere werkdag kun je luisteren naar ‘Met Suiker en Melk’ bij Midvliet FM. Het programma brengt de favoriete muziek van bedrijven, instellingen en stichtingen in onze regio. Het format is een knipoog naar het bekende radioprogramma ‘Arbeidsvitaminen’.

Het programma ‘Met Suiker en Melk’ is iedere werkdag te beluisteren tussen 10:00 en 10.30 uur bij Midvliet FM en wordt gepresenteerd door Gerard van der Meij, Rob Hekman en René Marquard. 

Op maandag 30 november worden de verzoeken van (stichting) Dorpsketting te Stompwijk verzoeken gedraaid.