VrouwActief ….. september

Wat was het fijn dat we eindelijk weer een keer bij elkaar konden komen in de Bles, ook al was het dan op corona afstand. Vooraf als bestuur veel getwijfeld, maar na overleg met de leden en met Jeroen toch besloten het door te laten gaan. Veel vrouwen hadden zich afgemeld vanwege vakantie, verjaardag, ziekte of andere verplichtingen, dus het zou een rustige start worden. Uiteindelijk waren er toch 35 leden en begonnen we snel met de jaarvergadering. Een vreemd jaar werd positief afgesloten en we hebben ook weinig commentaar gekregen dus we gaan proberen het zo te houden. Kascommissie Anja Halverhout (aftredend, volgend jaar Rietje Soonius) en Marja v.d. Bosch worden bedankt voor hun medewerking. 3 Leden zijn om diverse redenen gestopt en we hebben 1 (misschien 2) nieuw lid. De thee en koffie werden aan tafel gebracht en na de pauze werd er door Lenie een aantal bingo’s gedraaid, je merkt wel dat zij een geroutineerde bingomaster is, vlot werden de nummers omgeroepen en al snel zat iedereen ijverig te krassen. Na 2 rondes werd er nogmaals een pauze gehouden en kon er even gebabbeld worden. Hierna nog een paar rondes met 3 prijzen per blaadje en een aantal gelukkigen mocht zelfs een paar keer naar voren komen. Het belangrijkste is echter dat wij weer van start zijn en dat het erg goed verlopen is. Volgende maand kunnen we ook blijven zitten want dan komt Jan Blokland ons over Tibet vertellen en er films van laten zien, daar volgt later nog meer info over. Zijn er vrouwen die eens willen komen kijken? Je bent altijd welkom op de tweede dinsdag van de maand in de Bles en de kosten zijn € 35,= per seizoen van 9 avonden. Het is vanaf 20.00 tot 22.00 uur met soms een klein uurtje uitloop. Een gezellig avondje uit in je eigen dorp. Wie wil dat nou niet?

Namens bestuur VrouwActief, Ria Luiten