KBO

Katholieke Bond van Ouderen te Stompwijk

Nieuwsbrief  december no. 1

Kerstviering van de KBO.

Donderdag 19 december nemen een groot aantal leden van de KBO weer deel aan de kerstviering.

We starten met het liturgische gedeelte door om 10.00 uur deel te nemen aan de H. Eucharistieviering in onze prachtig gerestaureerde H. Laurentius Kerk.

Pastoor J. v.d. Bie gaat hier in voor ondersteund door het koor.

Na afloop gaan wij ons verplaatsen naar het Blesse Paard waar wij de rest van deze dag vertoeven. In overleg met de beheerster Desiree en de kok Trevor v.d. Berg heeft het bestuur weer een heerlijk menu samengesteld dat u zeker zal bevallen.

We beginnen met een heerlijk kopje koffie met gebak, daarna volgt de borrel met er tussen door nog enige leuke anekdotes door de leden zelf aangedragen. Dus heeft u een leuk verhaal of ander stukje, schroom niet en verras ons ermee.

 

De gehele dag is onze welbekende huismuzikant met zijn dochter aanwezig om ons te verrassen met kerstmuziek en zang, een welkome ondersteuning.

Aan het begin van de middag worden wij verrast door de kok met een heerlijk 5-gangen diner die in de loop van deze middag worden opgediend.

Dit alles wordt opgediend met een heerlijke rode of witte wijn naar keuze.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 45,– per persoon, een prachtige prijs voor de senioren van de KBO, hier is het bestuur zeer vereerd mee.

Opgave voor deze dag kan bij Aad v.d. Ham op de soos of via telefoonnummer  070- 3205410, u kunt zich opgeven t/m 15 december.

Het bedrag kunt u overmaken op IBAN rekeningnummer NL 04 RABO 0375349243   t.n.v. KBO – Stompwijk onder vermelding Kerstviering.

 

LET  OP ! dit mag u niet missen.

Een voorbericht om in de agenda van 2014 te plaatsen.

Op zondag 25 mei 2014 bestaat de Katholieke Bond van Ouderen 50 jaar.

 

Deze mijlpaal wil het bestuur samen met haar leden niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Houdt daarom deze dag vrij als u wilt genieten van gezellige activiteiten en andere geneugten.

 

Een uitgebreid programma met uitnodiging krijgt u t. z. t  persoonlijk  uitgereikt.

 

Met vriendelijke groet, het bestuur