Tweetal acties van Stompwijk92

Tweetal acties van Stompwijk ‘92

In de maand november start Stompwijk ‘92 weer een tweetal bekende acties op en wel:

De donateursactie

Sinds jaar en dag hebben wij een flink aantal mensen – donateurs, begunstigers – die ons jaarlijks met hun donatie steunen; het te geven bedrag is vrij.

U hebt  afgelopen week ons schrijven in de bus gekregen..

Onze donateurs zijn een onmisbare schakel om ons huishoudboekje mede kloppend te houden. Ons doel blijft onverkort het aanbieden van velerlei takken van sport tegen een betaalbare prijs. Verder is de belangrijke sociale functie van onze vereniging in het dorp onomstreden. Indien u als donateur er toe bijdraagt dat dit allemaal mede mogelijk blijft, zijn wij u zeer erkentelijk. Wij danken u indien u ook dit jaar door middel van uw donatie aan ons denkt.

De banketletteractie

Ook een bekende actie van Stompwijk ‘92, al vanaf de oprichting elk jaar gevoerd. Wij schrijven bedrijven aan of ze rondom Sinterklaas personeel of zakenrelaties willen trakteren op een banketletter, waarvan de kwaliteit prima is. U hoeft slechts Uw aantal op te geven, wij kopen ze voor U in en brengen ze bij Uw bedrijf op de dag door U gewenst. De rekening volgt later..

De prijs wordt met opzet matig – 9 euro – gehouden. Een deel daarvan vloeit dan in de kas van onze vereniging. Ook dat houdt het aanbieden van de vele sporten die men kan beoefenen bij onze vereniging tegen billijke contributies, mogelijk. Wij hopen dat u weer meedoet en bedanken u hiervoor bij voorbaat.

Particulieren kunnen overigens ook bestellen, uw steun stellen wij op hoge prijs.

Hans Vreeswijk

javreeswijk@ziggo.nl