Beatz

Beatz

Afgelopen weekend waren we maar 1x geopend en dat was op de zondag! Hier werd weer gezellig de week afgesloten en kwamen de mensen langs om een kaartje voor Stompwijk Summerland te bemachtigen! Rond een uurtje of 11 werden de deuren dicht gedaan en maakte iedereen zicht weer klaar voor een school/werk week!

Aankomend weekend

Dit weekend zijn we maar liefst 2x geopend. Op de vrijdag hebben we als thema cheers to the freaking weekend! Begin je weekend alvast goed door naar ons toe te komen! We zullen weer een groot feest geven zodat je weekend super begint. De deuren zullen om 21:00 stipt open staan om iedereen te ontvangen. De entree zal gratis zijn dus nog een reden om te komen! Ook zijn er op deze avond alvast kaarten te kopen voor Schuimparty op vrijdag 28 juni ! De kaarten zullen voor maar € 5,00 over de toonbank gaan! 
Ook zijn we uiteraard weer op de zondag geopend waarbij je natuurlijk het weekend gezellig met een dansje en een drankje kan worden afgesloten!

Springbreak

Op vrijdag 31 Mei geven wij springbreak in Beatz! Dit Amerikaanse feest hebben we speciaal laten overvliegen en laten het zien aan het Nederlandse publiek! We laten ook speciaal de rode grote bekers overvliegen uit de USA om het feest zo echt mogelijk te maken! De deuren zullen om 2!:00 open gaan en de entree is gratis! Zet deze datum dus alvast in je agenda want dit kan je gewoon niet missen! Ook zullen er op deze avond weer de kaarten voor schuimparty beschikbaar zijn! Wees er snel bij want de kaarten voor dit spetternd eindfeest vliegen altijd over de bar heen!

Agenda:

17 mei: Cheers to the freaking weekend (gratis entrée)
31 mei: Springbreak (gratis entrée)
14 juni: Summerfeelings (gratis entrée)
28 juni: Schuimparty (kaarten €5)

Voor verdere informatie: bezoek onze website of onze facebook pagina!
Nog veel succes met jullie examen en een fijne school/werk week!

Groeten, Het bestuur