Wielertijdrit

WIELERTIJDRIT VAN DE “IJSCLUB NUT en VERMAAK” (Opgericht in 1893)

Zoals reeds in de dorpsketting kenbaar gemaakt is, wordt op vrijdag 20 juni 2003 voor de 17e keer de individuele tijdrit om het kampioenschap van Stompwijk verreden. Ook onze wielervrienden uit Zoeterwoude zijn van harte welkom. om zich met de Stompwijkers te meten. Leden van de Toerclub Stompwijk die niet in Stompwijk wonen zijn ook van harte welkom voor deelname. Er zijn bij voldoende inschrijvingen vijf klassementen volgens KNSB normen naar leeftijd. Aan de start junioren meisjes en junioren jongens, deze mogen op 1 juli 2003 nog geen 17 jaar zijn.Tevens dames senioren, heren senioren en heren veteranen. De veteranen zijn op 1 juli 2003 40 jaar of ouder. Van deze groep willen wij weten of men deelneemt bij de veteranen of bij de senioren. Graag dit kenbaar maken op het inschrijfformulier.
De afstand bedraagt ca. 15 km. Het parcours is evenals vorig jaar rondom de vogelplas. Start is op het Duinwaterpad aan de Kniplaan nabij de A4 om vervolgens via het Duinwaterpad richting Leidschendam en ’t Hert de Oostvlietweg richting Stompwijk te gaan. Bij de Kniplaan rechtsaf en na 100 meter daar het fietspad langs de Kniplaan op te gaan. De finish is bij de vogeluitkijktoren halverwege de Vliet en de A4 op het fietspad langs de Kniplaan. De senioren rijden 2 ronden. De jongens/meisjes junioren rijden 1 rondje van 7300 meter. Startlijsten en rugnummers zijn vanaf donderdag 19 juni beschikbaar bij ondergetekende en vanaf 19.00 uur bij de start (Joke Juffermans). Zonder rugnummer kunt u niet starten, kom dus op tijd.
De inschrijving is tot uiterlijk 15 juni 18.00 uur door middel van onder afgedrukt inschrijfformulier. Telefonische informatie van de starttijden op nummer 0715801134.
De start is om 19.30 uur precies bij de Vogelplas, vervolgens gaat elke minuut een deelnemer van start. De prijsuitreiking is direct na de wedstrijd om ca. 21.15 uur in Café de Gouden Leeuw in Stompwijk(Ruud en José). Zie verder (www.stompwijk.nl)
De prijzen voor dit spektakel worden beschikbaar gesteld door de GARAGEBEDRIJFFIETSHANDELKADOSHOPDROGISTERIJ FA JANSON . DR. VAN NOORTSTRAAT 180 TE STOMPWIJK

INSCHRIJFFORMULIER TIJDRIT IJSCLUB NUT en VERMAAK 20 juni 2003.

NAAM
ADRES
LEEFTIJD
GEB.datum
M/V
WIL STARTEN BIJ DE VETETRANEN/SENIOREN

Deelname is op eigen risico. De IJsclub aanvaardt geen enkel aansprakelijkheid.

Handtekening

Inleveren uiterlijk 15 juni in een gesloten envelop, voorzien van € 3,50 bij Aad de Haas Waterviolier 60 te Stompwijk.