Bardancing Orion

Oké, op naar de Purno Party! Kaarten voor dit feest zijn er niet meer dus ben je nu in het bezit van een kaart dan heb je geluk. Op 15 februari zal het een mega feest worden in Orion. DJ Purno zal dan komen draaien en de tent zal uit zijn dak gaan. Er komt ook een danseres, maar wie dat is en wat ze gaat doen behalve dansen is nog een verrassing! Oké een tipje van de sluier dan: DJ Purno zal haar mee brengen en hij heeft ons laten weten dat ze verschillende Europese prijzen heeft gehaald met het paaldansen. Ook zullen er extra licht effecten uit de kast worden gehaald zodat we de sfeer nog een beetje kunnen verhogen. We zijn alleen beneden geopend en wel vanaf 21.00 uur. Ik zou zeggen kom allemaal maar lekker op tijd want hier wil je echt niks van missen!
Wie het afgelopen zondag in Orion niet naar zijn zin heeft gehad mag aanstaande zondag om klokslag vijf uur een gratis drankje komen halen! Het zal rond die tijd niet druk worden want wij weten zeker dat iedereen wederom weer heeft genoten! Er werd nog meer gedanst en gefeest dan altijd. Zelfs DJ Purno kwam nog even langs om alvast warm te draaien. De meeste weten wat voor ster dit is en je zag het gelijk 15 februari lijkt nu nog verder weg! (Poeh… was het maar al zover!) De afgelopen eerste officiële weekendavond bleven we dicht. Klein nadeeltje… geen goed geopend weekend toen. GROOT VOORDEEL a.s. vrijdag zijn we dus wel geopend! We zwaaien de deuren wagenwijd open om 21.00 uur! Natuurlijk heb je zin om dan weer te komen dansen, feesten, zingen en drinken!
Dan even iets over a.s. zondag… niet zoveel… iedereen weet best dat het dan weer TOP gezellig gaat worden! Jaaaaaa!!!
Jaaaaa!!! We doen het weer HAPPY HOUR!!! Niet twee februari maar negen februari!! (18.30 u tot 19.30 u) De ongewoon lage happy hour prijzen eurootje voor een biertje en een eurootje en een half voor de climax en smirnoff.
Tot van het weekend!
Het bestuur van Orion