De middag van het dorstig Hert

Dit seizoen zal carnavalsvereniging de Gaanders uit Stompwijk zich zoals ieder jaar volledig inzetten om in Gaandrië en omstreken alles in het teken van de leut en de gein te zetten. De prins, page, raad van elf en de oud prinsen zetten zich dan weer in voor diverse goede doelen. De carnaval wordt dan uitgedragen bij diverse verzorgingshuizen, gehandicaptenstichtingen en scholen. Deze festiviteiten worden naast de gebruikelijke carnavalsactiviteiten georganiseerd door De Gaanders. Twee jaar geleden organiseerde onze vereniging voor de eerste maal “De middag van het Dorstige Hert”. Tijdens en na deze middag bleek dit een schot in de roos te zijn. We kregen zeer veel positieve reacties van de aanwezige carnavalsverenigingen en onze leden. Het kan dan ook een groot succes genoemd worden. Dit seizoen hebben wij gemeend deze speciale feestmiddag wederom te organiseren. Ook deze keer zullen wij voor deze middag een paar bekende carnavalsverenigingen uit den lande (bv. Bleiswijk Leidschendam, Voorhout en nog meer verenigingen) leden en sponsors uitnodigen om dit festijn samen met ons te vieren.
Deze middag zal op 9 februari 2003 plaatsvinden in de welbekende Partyherberg Het Blesse Paard. Het ontvangst door De Gaanders zal vanaf 13:00 uur zijn, waarna u gebruik kunt maken van een lichte lunch. Verder zal deze middag gevuld worden met onder andere komisch talent, dansend vrouwelijk schoon, zangtalent en vele carnavalsactiviteiten. Dit alles wordt ondersteund door onze 30 man sterke huiskapel “De Blaasbalgen”, die speciaal voor deze middag hun repertoire verbreed hebben. “De middag van het dorstig hert” is gepland tot 18:30 uur. Samengevat belooft deze middag een groot carnavalsfestijn te worden. Om deze middag financieel mogelijk te maken is de steun van sponsors essentieel. Wij hopen dat u ons hierbij wilt ondersteunen zodat wij dit carnavalsfestijn met u en uw partner kunnen vieren. Hierbij wordt gedacht aan een bijdrage vanaf € 75,. Als tegenprestatie zal uw naam/logo op een eervolle plaats bij de ingang en in de feestzaal worden geplaatst. Tevens ontvangt u 15 consumptiebonnen om de eerste dorst te lessen en kunt u bij aanvang van de middag gebruik maken van de lichte lunch.
We zien met belangstelling uw positieve reactie tegemoet en hopen samen met u van “De middag van het Dorstige Hert” een daverend succes te kunnen maken. Info wat betreft deze sponsoring voor deze middag kunt u zich wenden tot het bestuur of de leden van de raad van elf. Opper Peter Bregman is bereikbaar op 0715803756 of 0620957731 voor meer info of interesse tot sponsoring. U kunt ook via de site www.stompwijk.nl/degaanders via het gastenboek uw interesse laten blijken dan nemen wij contact met u op.
P.R. De Gaanders