WKD Party een GROOT succes

Bardancing Orion
Vrijdag hadden we de deuren weer wijd open gegooid vanaf 21.00 uur kon je naar binnen. Het was lekker druk en iedereen had het naar z’n zin. Velen wilde het drankje WKD wat we zondag zouden verkopen nu al proberen. Dat ging uiteraard niet door, want het moest bewaard worden voor de zondag. Deze bijzondere WKD-zondag gingen we om 17.00 uur open dit keer gooiden we de deuren niet wijd open, want het was verschrikkelijk koud. Maar iedereen was wel van harte welkom. De Sint heeft het beetje warmte dat we in Nederland hebben ook nog meegenomen naar het warme Spanje. Nog even voor de afgelopen-zondag-niet-naar-Orion-komers: WKD (Werelds Krachtigste Drankje) is een nieuw drankje en het smaakt volgens velen erg goed. We hadden dit drankje eenmalig om uit te proberen of de mensen het lekker vonden. Het viel erg goed in de smaak, maar helaas kunnen we het niet toevoegen aan het assortiment omdat Heineken het niet kan leveren. De mensen, die nu denken: “ahhh… ik vind WKD zo lekker!” of “ik ben nu wel erg nieuws-gierig…!” We hebben nog wat over! Deze zijn nog steeds voor twee euro te koop, zo lang de voorraad strekt! OP = OP! Vroeg komen dus!

Snel, snel! De kaarten voor het kerstfeest zijn bijna uitverkocht!
Op naar de kerst dan maar, want de kaarten voor het kerstfeest in Orion zijn bijna uitverkocht. Het kerstfeest zal op 25 december in Orion gehouden worden. Deze 1e kerstdag vieren we het heugelijke feit dat Jezus is geboren en dit zal gepaard gaan met veel gezelligheid en zo nu en dan een drankje. De deuren van Orion zullen dan om 21.00 uur open gaan. Er zal ook een band optreden dit is de band Brucekey. Brucekey is een studentenband, die ontzettend goed covers speelt uit de Top 40. De kaarten van het kerstfeest zijn zondag ook nog te koop voor € 5,-. Vrijdag kan je niet naar binnen, we blijven dan gesloten. Dit omdat we afgelopen vrijdag wel open waren.

Zondag doen we de deuren weer op een kiertje, want alleen aan de overheerlijke Heinekenbiertjes hebben we al meer dan genoeg koud spul in ons bloed! Aanstaande zondag vanaf 17.00 uur vieren we weer gewoon dat we het weekend hebben overleefd en dat we weer naar school of werk mogen. (Joepie!) Je kunt dan gezellig genieten van alle leuke activiteiten die er te beleven zijn in Orion (dansen, zingen, praten, lachen, huilen, en als laatste maar zeker niet onbelangrijk: dorst lessen). Wij van het bestuur zeggen: See you Sunday!!!!!!
Het bestuur van Orion