Kerkberichten

Rozenkrans op woensdag

Vanwege de vrijwilligersavond op donderdag is het rozenkransgebed voor één keer verplaatst naar de woensdagavond. U bent van harte welkom om mee te komen bidden.

Vrijwilligersavond donderdag

Op donderdagavond is het zo ver.
De vrijwilligersavond voor alle vrijwilligers van de kerk. Het belooft een heel gezellige avond te worden. De genodigden zijn vanaf half 8 welkom in het Dorpspunt.

EMS-viering a.s. zondag

Zondag 20 oktober is er om 11 uur weer een EMS-viering. Het thema is “Gekomen om te dienen”. Het is deze zondag Wereld-missie-dag en ook daar besteden we aandacht aan. Het belooft weer een leuke viering te worden, dus schroom niet om mee te komen bidden en zingen.

De kerstmarkt komt er weer aan

Het duurt nog even, maar zaterdag 16 november houden we weer de jaarlijkse kerstmarkt in de kerk. De opbrengst is voor materiaal voor de kerststukjes, die in december weer worden gemaakt.

Bent u bij het opruimen nog kerstspullen tegen gekomen die u graag overdoet aan iemand anders? Schenk ze aan de kerk en wij verkopen ze voor een vriendelijk prijsje op de kerstmarkt. Inleveren spullen kan bij de kerk, tijdens de openingsuren van het secretariaat, of op Dr. Van Noortstraat 106. Indien nodig halen we spullen ook bij u op.

Intenties voor Allerzielen 

Zaterdag 2 november is om 19.00 uur de viering van Allerzielen met daarna het bezoek aan het kerkhof. 

Tijdens de viering worden de namen gelezen van de overledenen van het afgelopen jaar. Daarna volgen de namen van al degenen die u gelezen wilt hebben. Maar dan moet u ze natuurlijk wel aanmelden. 

Vanaf komend weekend liggen de lijsten om namen op te schrijven weer achter in de kerk. Een briefje met namen in de brievenbus van de pastorie doen kan ook en ook een mailtje sturen met namen is mogelijk. 

De werkgroep Allerzielen 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *