Gemeente Nieuwsflits

Doe mee met de Schoolbrengweek!

Van 16 tot en met 20 september is de SCHOOL op SEEF Schoolbrengweek. In deze week worden leerlingen in het basisonderwijs en hun ouders opgeroepen om zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar school te gaan. Dit is goed voor de verkeersveiligheid en het milieu. Bovendien is lopen en fietsen leuker en gezonder! Lopen of fietsen jullie ook?

Vraag gratis afvalprikkers aan voor World Cleanup Day

Vrijdag 20 september is het World Cleanup Day. Op deze dag ruimen bewoners, scholen en ondernemers over de hele wereld samen zwerfafval op in hun buurt. Doet u ook mee? Bij de gemeente kunt u gratis een afvalgrijper, afvalring, handschoenen en geel hesje aanvragen. Stuur een mail naar afval@lv.nl, vermeld hoeveel u nodig heeft. Benieuwd waar u kunt helpen?

Uitnodiging VvE-café 

Bent u lid van een VvE en wilt u meer weten over verduurzamen? De gemeente organiseert op woensdag 25 september weer een VvE-café hierover. Dit keer is het onderwerp: subsidies en verzekeringen. Bent u erbij? Het VvE-café start om 19:00 uur in het Veur Theater, Damlaan 44 in Leidschendam. U bent van harte welkom, vooraf aanmelden is niet nodig. 

Doe mee met de Tuinmetamorfosewedstrijd

Gaat u of heeft u tegels in uw voor-, achter- of geveltuin vervangen door planten of ander groen? Dan kunt u meedoen met de Tuinmetamorfosewedstrijd van Groei & Bloei. Stuur voor 15 oktober een foto op van voor en na de metamorfose en maak kans op leuke prijzen. Uw verwijderde tegels kunt u gratis op laten halen door onze TegelTaxi. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *