Jetty’s eettafel

Over twee weken, op de 30e augustus treffen wij elkaar weer in het Dorpspunt. Ron Verhagen neemt het menu voor zijn rekening, we weten nog niet wat, misschien wel iets met een vleugje Spaans, wie zal het zeggen. Het gaat vooral om de gezelligheid.

We zijn allemaal erg geschrokken van het nieuws van Adrie van Nierop. Hadden we toch even op die vrijdag bij haar langs moeten gaan? En dan? Hadden we aangebeld, dan had ze toch niet open kunnen doen. Het houdt onze gemoederen wel een beetje bezig. We gaan in ieder geval de lijst bijwerken, met adressen, telefoonnummers en emailadressen, zodat we elkaar beter kunnen vinden. Bij binnenkomst vullen we samen de ontbrekende gegevens in. Verder is het advies om elkaar goed in de gaten te houden, dan kan even een appje zijn met familie of vriendin, even de telefoon over laten gaan. Je alarm altijd omhouden! Kijken of de gordijnen open zijn, of er licht brandt.

Er is een aanbod vanuit de gemeente om op 7 september naar het Theater te gaan. Het is bedoeld voor hen die er eigenlijk nooit komen of omdat de financiën ontbreken. De voorstelling heet Vuile Huichelaar, lekker een avondje meezingen met foute liedjes. Een avondje uit naar het theater in Voorburg, helemaal gratis en voor niets. Hun site zegt:

Vuile Huichelaar, De (heerlijk) Foute Liedjes Parade

Als kippensoep voor de ziel gaat Vuile Huichelaar door het land. Begonnen als meezingprogramma voor de bedrogen vrouw is Vuile Huichelaar inmiddels een begrip onder duizenden vrouwen en (inmiddels ook) mannen.

Met een parade aan heerlijk foute liedjes en dito types leggen de koninginnen van het meezingcabaret Paulette Willemse en Saskia van Zutphen menig hedendaags probleem bloot. Spits, herkenbaar, krankzinnig en brutaal, maar nooit ordinair is ook deze show een masterclass in zorgen vergeten, samen zijn, omdenken en pret maken.

Wij van Vuile Huichelaar zeggen: Kom naar de Foute Liedjes Parade van Vuile Huichelaar!

Laat mij maar weten of je hier interesse in hebt. Er is nog een beperkt aanbod, hou hier rekening mee.

Petra Oliehoek- van Es