Picnic blanc zaterdag 07 september 16:00 – 22:00

De Zingende Zaag Bovenmeerweg

Witte Picknick is een evenement om met elkaar van de zomer, de natuur, muziek, entertainment en van je eigen eten en drinken (picknicken) te genieten. Het speciale is dat iedereen in het wit dient te komen, wat een magische sluier over het geheel heen legt. Vanaf 16:00u komen de tonen je tegemoet en zoekt iedereen een plekje en onder lounge-achtige tonen van de muziek, wordt langzaam de sfeer opgevoerd. Drankjes kunnen in een ijsbak gedeeld worden, dus neem een blikje voor je buurman mee. “De dames van Akkerlust” zorgen voor een ijsje en “SRX in de Mix” mixt uw favoriete drankje. Alle leeftijden zijn welkom.Na het eten, zijn er een viertal artiesten, die allerlei verschillende acts opvoeren en we sluiten af met een DJ.We noemen er alvast twee. Volgende week de rest.

Debora Hull is een met ‘Best Talented Songwriter’ Award bekroonde zangeres met een heldere soulvolle stem. Zij geeft haar eigen unieke vertolking van de prachtigste Pop, Jazz, R&B, Easy-Listening en Liefdes- liedjes. In zowel Engels- als Nederlandstalig. Voorbeelden: Ed Sheeran, Billie Holiday, Aretha Franklin, Frank Sinatra, enz.

Asha is een artieste als het gaat om paaldansen. Een sport waarbij alle spieren in werking worden gezet. Zij zal in een prachtige voorstelling ons laten zien, hoe moeilijk en vooral hoe mooi het kan zijn.

Tickets zijn te bestellen:

https://forms.gle/kGigKMBCXKwpYD7P8