Zonnepanelen voor iedereen

Leden geven een “go” voor het project “Zon op de Star”
 Inschrijving geopend

De leden van de Energie-Coöperatie Zon op Leidschendam-Voorburg geven groen licht voor de realisatie van het nieuwe project “Zon op de Star”. Leverancier De Zonnefabriek installeert 224 zonnepanelen op een loods van Internationaal Transportbedrijf A. van Rijswijk (De Star, Leidschendam). Inwoners van Leidschendam-Voorburg en Den Haag Bezuidenhout en Mariahoeve kunnen deelnemen in het project vanaf € 100. Gedurende minimaal 15 jaar delen zij dan mee in de opbrengst en dragen een steentje bij aan de energietransitie. 

Zonnepanelen voor iedereen

De Energie-Coöperatie Zon op LV wil met zoveel mogelijk inwoners een maximum aan groene energie opwekken. Of er nu zonnepanelen op je eigen dak of op andermans dak liggen. Leden van de coöperatie kopen certificaten van deelname vanaf € 100 en delen mee in de opbrengst. Het verwachte rendement is bijna 4% per jaar. Er zijn veel redenen voor deelname:

– Zoveel mogelijk groene energie opwekken

– Rendement (van bijna 4%!) op m’n spaargeld 

– Energierekening/kosten verlagen

– Via de Vereniging van Eigenaren lukt het niet

– Mijn bijdrage aan energietransitie, milieu/CO2 verlaging

– Voor het klimaat en de volgende generatie(s)

Bijna iedereen (in de gemeente) kan meedoen met het nieuwe project “Zon op de Star”.

Meedoen? Word lid en vraag alle informatie op

Lid worden van de coöperatie is makkelijk. Als je in Leidschendam-Zuid woont of huurt bij een woningcorporatie is het zonder kosten. We hebben voor het nieuwe project een uitgebreide informatiefolder gemaakt.

Als je meer wilt weten en samen met ons de toekomst van groene stroomproductie wilt bepalen laat je dan horen. Of kijk op de website https://zonoplv.nl/

Als lid van de energie coöperatie kun je meteen meedoen met het nieuwe project. Deelname met certificaten van € 100 per stuk. Per jaar levert dat bijna 4% opbrengst op, dat is altijd meer dan op een gewone spaarrekening. En natuurlijk is er de klimaatwinst, jouw bijdrage aan de energietransitie. 

Het uitgebreide informatiedocument is gratis beschikbaar voor belangstellenden.

Leden schrijven nu al in. Nog geen lid? Vraag de informatie op en stuur dan een e-mail naar info@zonoplv.nl dan sturen we je alle informatie toe.