Ladiesnight vrijdag 20 oktober 2023

Op 1 juli gaan we starten met de kaartenverkoop van de Ladiesnight incl. after party. Op de site van Fotografiecarmen:  https://www.carmenrodriguez.nl/  kun je de tickets kopen. Alle vrouwen zijn welkom vanaf 16 jaar. Klik op Ladiesnight foto en je komt bij de ticketsverkoop terecht. 

Op deze avond kan je lekker shoppen, je laten adviseren, eten proeven, of heerlijk een drankje doen, mode- en dansshow en bijkletsen. Kom kijken bij; kleding, hebbedingetjes, tassen, sieraden, schoenen, woonaccsoires, nagellak, baby spullen en nog veel meer. En in het laatste uurtje een after-party met een zanger om de avond af te sluiten met een dansje. 

Het evenement vindt plaats bij De Bles in Stompwijk. De prijzen van de 2 soorten tickets zijn beiden € 5,00 excl. servicekosten, maar van de entreetickets incl. goodiebag zijn er maar 50 stuks beschikbaar.

Dus als je deze wilt ontvangen dan moet je er snel bij zijn! Tickets aan de deur kost € 8,50. In de goodiebag zullen leuke producten, aanbiedingen en relatiegeschenken zitten.

Het voordeel van elk E-ticket in de voorverkoop is 3,50 korting en je ontvangt een gratis lot voor de loterij. De E-ticket uitprinten en meenemen of je kunt de E-ticket op je telefoon laten zien bij de entree. Meer info komt later of check af en toe op facebook pagina Ladiesnight 20 OKTOBER 2023

Ingrid & Carmen, tel.: 0640241754