Stompwijkse Popquiz keert terug op zaterdag 21 januari

Na jaren popquizen bij Ruud & José verhuisden we eind 2019 naar Jeroen in de Bles, waar wij welgeteld één live popquiz hebben kunnen doen.  Corona zorgde ervoor dat we in 2020 het met 2 online versies moesten doen. Ook 2021 viel in het water en begin 2022 viel helaas het doek voor het tijdperk Jeroen in de Bles en verhuisde ik zelf naar de Veluwe.

Maar op 21 januari zijn we na ruim 3 jaar weer live terug en wel in het Dorpspunt. Afgelopen zaterdag tijdens het Top2000 café heeft deze ruimte laten zien zeer geschikt te zijn voor de popquiz, dus we gaan er vol voor. Met vaste ingrediënten, maar ook nieuwe rondes. Het belooft in ieder geval weer een leuke, veelzijdige quiz vol herkenning en misschien de nodige “oh ja” momentjes te worden.

Kosten per team van maximaal 5 personen zijn €10,-. De zaal gaat om 19.30 uur open en de quiz start om 20.30 uur. Een team aanmelden kan vanaf 19.30 in de zaal of vooraf via popquiz@ftlom.nl zodat je verzekerd bent van een plekje. Tijdens de laatste online popquiz hadden we 23 teams, dus we nodigen iedereen uit om nu ook live mee te komen doen.