Kerkberichten

Laatste keer Rozenkransgebed

Op donderdagavond om 19.00 uur binnen we voor het laatst deze maand het rozenkransgebed. Er zijn voldoende redenen om Maria om hulp en steun te vragen. Dit kunnen persoonlijke redenen zijn, maar er is ook genoeg ellende in de wereld om voor te bidden. U bent van harte welkom om mee te doen.

Viering Allerzielen, vergeet uw intenties niet!

Op zaterdagavond om 19.00 vieren we Allerzielen. We gedenken dan alle mensen die overleden zijn. Natuurlijk in het bijzonder de overledenen van het afgelopen jaar. Maar ook personen die al langer geleden overleden zijn kunnen genoemd worden. Dan moet u die namen natuurlijk wel doorgeven. Hebt u het nog niet gedaan, doe het dan snel. Het kan op de lijst achten in de kerk, door middel van een briefje in de brievenbus van de pastorie of door een mailtje naar sintlaurentius@hotmail.com.


Tijdens de viering worden namen genoemd en kaarsen gebrand. Na afloop van de viering bezoeken we het kerkhof. Dit zal verlicht zijn met allerlei
lichtjes. Graflichten om op de graven te plaatsen zijn achter in de kerk te koop.

Het beloofd weer een prachtige viering te worden. U bent van harte welkom.

De kerstmarkt komt er aan

Op zaterdag 16 november is van 10.00 uur tot 16.00 uur de jaarlijkse kerstmarkt achter in de kerk. Er zijn al weer veel leuke spullen die u voor een vriendelijk prijsje op de kop kunt tikken. Schrijf de datum dus in uw agenda en loop deze kans niet mis.

Heeft u zelf spullen waarvan u denkt dat een ander er nog plezier van kan hebben. Lever het in en wij zorgen dat het een tweede leven krijgt.

Inleveren kan tijdens de openingsuren van het secretariaat of na de viering op zondagochtend. Ook dingen afgeven op Dr. Van Noortstraat 106 is mogelijk.

Indien nodig halen we de spullen ook bij u op.

De opbrengst is voor materiaal voor de kerststukjes die in december gemaakt worden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *