Kerkberichten

Rozenkransgebed op donderdag

Donderdagavond om 19.00 uur bidden we weer het
rozenkransgebed. Er zijn volop redenen om Maria om hulp en steun te vragen. U bent dan ook van harte welkom om mee te komen bidden.

Intentielijst Allerzielen

Op zaterdag 2 november is om 19.00 uur de viering van Allerzielen. We noemen de overledenen van het afgelopen jaar.

Naast de overledenen van het afgelopen jaar noemen we de overledenen waarvan u de namen aanlevert.

U kunt de namen noteren op de lijsten die achter in de kerk liggen. U kunt ook een briefje met namen in de brievenbus van de pastorie doen. Ook een mailtje met namen sturen naar sintlaurentius@hotmail.com is mogelijk.

Het belooft weer een mooie viering te worden. U bent van harte welkom om hem bij te wonen. Na afloop brengen we een bezoek aan het kerkhof.

Kerstmarkt op zaterdag 16 november

Op 16 november houden we weer de kerstmarkt achter in de kerk.

De eerste bijdragen met spullen om te verkopen zijn al binnen. Maar er kan nog veel meer bij.

Bent u aan het opruimen?

Spullen die het waard zijn om een tweede leven te krijgen zijn van harte welkom. U kunt ze inleveren bij de kerk, tijdens de openingsuren van het secretariaat, of op Dr. Van Noortstraat 106. Indien nodig halen we ook spullen bij u op.

Tijdens de kerstmarkt kunt u voor heel vriendelijke prijzen leuke dingen op de kop tikken. Schrijf de datum dus alvast in uw agenda.

We mogen het natuurlijk niet verraden, maar ook de Heilige Nicolaas (in al zijn verschijningsvormen) houdt van duurzaamheid en vriendelijke prijzen.   Zijn vertegenwoordigers zijn dus ook van harte welkom om hun slag te
komen slaan.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *