Radio Ga Ga

“Radio, someone still loves you”, Freddy Mercury zong het in de hit “Radio Ga Ga” van Queen. Een ode aan de radio, dat wordt het op zaterdagavond 2 november in het Dorpspunt. Wie kan zich nog de magie van de radio herinneren? Iedereen had wel een favoriet radioprogramma en je kende de populaire radio jingles uit je hoofd. Op vaste tijden in de week of dagelijks, zoals “De Avondspits”, luisterde je naar de radio en werd je door de radio-DJ verrast met nieuwe singles of zat je klaar om op een cassettebandje dat nummer op te nemen wat je dolgraag wilde hebben.

Zo massaal wordt er nu niet meer naar de radio geluisterd, maar één keer per jaar is de magie er weer, tijdens de Top 2000. Dan zijn de luistercijfers weer skyhigh.

Op 2 november in het Dorpspunt brengen we de nostalgie van de radio weer even terug. Dan verandert het Dorpspunt in een radiostudio. De radio-DJ zal vanuit zijn studio de aankondigingen doen van een selectie van Top 2000 nummers die door orkest en band zullen worden uitgevoerd. Je bent getuige van een live radioprogramma en je wordt mee teruggenomen in de tijd. Een feest der herkenning als de radio-DJ de oude radio-jingles laat horen en vaste onderdelen uit oude radioprogramma’s voorbijkomen tijdens de show. Binnenkort meer informatie over hoe jij erbij kan zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *