Gemeente Nieuwsflits

Breng uw klein chemisch afval naar de KCA-wagen 

Heeft u batterijen, spaarlampen, accu’s, verf, frituurvet of medicijnen in huis die u weg wilt gooien? Dit is klein chemisch afval (KCA) en bevat stoffen die schadelijk zijn voor gezondheid en milieu. Voorkom dat deze producten in het huisvuil terechtkomen, breng ze naar de KCA-wagen. Kijk waar de wagen bij u in de buurt stopt op zaterdag 19 oktober, van 14.00 – 15.30 uur Meerlaan (voormalig tankstation), Stompwijk

Duik in het erfgoed van Stompwijk 

Uw mening over het erfgoed in Stompwijk telt. Op 10 oktober bent u vanaf 19:00 uur van harte welkom om hierover mee te praten tijdens een bijeenkomst in het Dorpspunt van Stompwijk.  Stompwijk heeft veel uniek erfgoed wat ook belangrijk is voor toekomstige generaties. Van de Stompwijkse Paardendagen tot het Blesse Paard. Samen werken we aan een gebiedsbiografie. 

Gratis Workshop Verduurzaming voor VvE’s 

Bent u lid van een Vereniging van Eigenaren, wilt u verduurzamen, maar weet u niet hoe? Neem deel aan de gratis workshop Verduurzaming VvE’s op vrijdag 25 oktober. In het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam leert u waar u kunt beginnen met verduurzamen, welke uitdagingen en kansen er zijn en hoe u draagvlak creëert in uw VvE. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *