Toerclub Stompwijk

Na een aantal typische herfstdagen was het afgelopen zondag ineens weer een mooie dag om op de fiets te stappen. Het was de laatste rit op de toerkalender en dan is het toch wel leuk dat weer ruim 60 fietsers aan de start staan.

De A1 vertrok met maar liefst 15 man naar Noorden. Het was nog wel een echt frisse ochtend, maar de zon brak snel door en dat scheelt voor de koude vingers. Bij Rijnsaterwoude moesten we de route aanpassen, omdat de Vriezenweg opgebroken was, maar via Bilderdam kwamen we er ook. We volgden de Kromme Mijdrecht en daarna is het niet ver meer. Koffietent ’t Leeuwtje staat dit jaar voor het eerst officieel op de kalender, maar is inmiddels favoriet bij velen vanwege de heerlijke appelpunten. Ook hebben ze een ruime variatie aan andere taarten op de toonbank klaarstaan. Wie er voor het eerst kwam keek z’n ogen uit bij zoveel lekkers. Je zou bijna een 2e puntje bestellen. Ondertussen terugkijkend op het seizoen kwamen we tot de conclusie dat we eigenlijk best een goed jaar hebben gehad. Het voorjaar begon weliswaar fris en nat, maar vanaf de start van de kalender tot aan nu hebben we nauwelijks ritten met regen gehad. We hebben vele mooie ritten en routes gereden, een paar nieuwe koffietenten uitgeprobeerd en ook een paar afgeschreven voor volgend seizoen. Veel gelachen en dus ook veel gezien.

Voor velen gaat het fietsen komende maanden gewoon door. Sommigen verplaatsen de trainingen naar de indoorfiets of zoeken bos of strand op. Maar er is ook een groep die gewoon op zondag blijft fietsen vanaf de sporthal. Sluit dus gerust daarbij aan. We vertrekken de hele winter om 9.00u.

Arno van Rijn

C1

Ook ons seizoen zit er weer op. Jammer, maar helaas. Wat hebben we een mooie, gezellige, zonnige ritten gehad met elkaar. Ook wel eens veel (te veel) wind, maar des te meer werden de ritten zonder wind gewaardeerd. 😉

Afgelopen zondag hebben we het seizoen passend afgesloten met een heerlijk kopje koffie mét!!

Namens ons allemaal, wil ik op deze manier onze captains Annie en Aad bedanken voor hun tomeloze inzet én enthousiasme.

Trees

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *