Koersnotitie op de agenda van de Openbare Vergadering op donderdag 29 augustus a.s.

Bij deze willen we uw aandacht vragen voor de  Openbare adviesraad vergadering van donderdag 29 augustus. Hier zal de koersnotitie van de gemeente Leidschendam-Voorburg worden besproken.

De koersnotitie betreft een document waarin de visie van de Gemeente LV tot het jaar 2050 wordt beschreven. Dit dient als leidraad voor toekomstige afspraken, regelgeving en mogelijkheden. Aangezien de kern Stompwijk en het buitengebied bijna 50 % van het oppervlakte van de gemeente LV betreft, is het erg belangrijk dat de visie van de Stompwijkers wel wordt gerepresenteerd. Het huidige document is uiteraard reeds geschreven  naar aanleiding van vele andere documenten, onderzoeken, overleggen, participatie avonden. Dat Stompwijk deze toekomstvisie belangrijk vond kwam op de  informatie avond van oktober 2023 goed naar voren.

Het huidige visiedocument kan voor u echter nog onduidelijk zijn of u heeft er nog vragen danwel opmerkingen over. De adviesraad wil daarvoor aankomende vergadering gebruiken. Eventuele vragen of opmerkingen van uw kant zullen dan kunnen worden besproken in een volgend overleg met de gemeente.

Uiteindelijk zullen er keuzes gemaakt worden en een richting geven worden aan vele onderwerpen.

Dus komt u allen  a.s.  donderdag naar de vergadering, inloop vanaf 20 uur en we starten om 20.15 uur ! 

Met vriendelijke groet,

Adviesraad Stompwijk

p.s. zie  hier verder voor bladzijdes die vooral betrekking hebben op Stompwijk en het buitengebied.

De hele koersnotitie is te lezen via de website van de gemeenteraad Agenda lv – Ingekomen raadsstukken Weekoverzicht vrijdag 12 juli 2024 23:58 – 23:59 – iBabs Publieksportaal (bestuurlijkeinformatie.nl)