Kaartje naar:

Vorige week is Adrie van Nierop ten val  gekomen in haar schuurtje en pas na 4 dagen ontdekt door haar buren. De ruim 80 jarige Adrie is waarschijnlijk vrijdagochtend (haar ontbijtbordje stond er nog) ten val gekomen met haar rollator in haar schuur.

Het was de overbuurman opgevallen dat er beneden een raam open stond en vroeg zich af of ze soms met vakantie was. Samen met de naaste buurman zijn ze op onderzoek uitgegaan. Er werd in eerste instantie voor haar leven gevreesd toen ze haar geheel verzwakt op maandagmiddag in haar schuurtje vonden. Met de ambulance is ze afgevoerd. Vanaf de brancard kon er toch een klein lachje af en was er opluchting van haar gezicht te lezen en zwaaide ze zelfs naar haar redders.

Ze is in het ziekenhuis onderzocht. Ze heeft doorligplekken en was uitgedroogd. Ik ben vanmiddag even bij haar langs geweest. Het gevaar is nog niet geweken en ze wordt voor de zekerheid aan de monitor gehouden. Op de vraag of ik een oproep zal plaatsen in de Dorpsketting voor het zenden van een kaartje, beginnen haar ogen te twinkelen. “Ja, dat zou ik leuk vinden.”

Dus allemaal een kaartje zenden aan Adrie om haar te laten weten dat ze er niet alleen voor staat, ook al zal ze dagen dat gevoel hebben gehad.

Haga Ziekenhuis Zoetermeer

t.a.v. Adrie van Nierop,

kamer 228,

Toneellaan 1,

2725 NA Zoetermeer

Petra Oliehoek- Es