Hoedje-race ipv kamelenrace

Wie, wie, wie heeft afgelopen maandagavond, eigenlijk dinsdag vroeg in de morgen, bij het verlaten van het kermisterrein mijn dure American westernhoed van mijn hoofd geplukt en is er hollend mee vandoor gegaan via de Dr van Noortstraat richting Leidschendam? Vorig jaar heb ik deze hoed gekocht op de Landlevenfair ten bate van een goed doel. Ik was er erg mee in mijn sas.

In de biertent waren er velen die de hoed even op wilden hebben, begrijpelijk en dat mag ook. Maar die hoed hoort op dat knappe hoofd van één persoon en dat ben ik. Iets lenen mag best want wie wil er nu niet de blits maken met zo’n mooie hoed? Die hoed stond een ieder goed maar helaas voor allemaal stond hij mij het best.

Graag zou ik dus willen dat deze kleine ’boef’ mijn dure American Western hoed persoonlijk terug komt brengen bij deze grote ‘boef’. Durft de kleine ‘boef’ dit niet, neem dan contact op met de reactie van de Dorpsketting dan komt het ook in orde.

Verder: Wie is in de biertent zijn/haar pet verloren? Deze is nu in mijn bezit, niet afgepakt maar gevonden. Graag even melden bij de redactie. Tevens wil ik degene bedanken die mijn achtergelaten portemonnee met inhoud eerlijk heeft teruggebracht. Bedankt hiervoor! Er zijn dus nog eerlijke mensen.

Ik ga er vanuit dat ook ‘de kleine hoedboef’ de hoed enkel even wilde lenen en dat hij deze alsnog bij de eigenaar terugbrengt. Zo niet dan zul je deze niet eerlijk verkregen hoed toch niet met plezier dragen? Dat geeft toch geen fijn gevoel?

Ook mijn grote dank aan allen die zich ingezet hebben voor vier geweldige paardendagen. Iedereen bedankt, dus ook degenen die mij als ‘grote boef’ zien. Dat mag hoor, maar mijns inziens lopen er nog grotere vrij rond.

Wat hebben we het getroffen met het weer, dus ook de allergrootste dank aan Onze Lieve Heer!

De drafbaan lag er ook mooi bij dus de paardjes en publiek ook blij tenzij je verkeerd gegokt had.

Tip voor volgend jaar: zet in op het snelste paard, dan ga je altijd met een blij gezicht naar huis.

Groeten aan allen, ook aan de ‘kleine boef’ en volg je gevoel.

Naam en adres bij de redactie bekend