Jetty’s eettafel

Vrijdag hebben we met elkaar weer heerlijk gegeten. Jens stond als chefkok in de keuken en heeft met zorg het menu samengesteld. Samen met de hulpkrachten is er om 9 uur gestart met het snijden van alle groenten uit de moestuinen van Stompwijk. De courgettes en druiven groeien veelvuldig bij Jens in de tuin, net als de wortelen en paprika’s. Bij Marianne groeien er heel veel tomaten en wat een kanjers. Twee kilo bramen uit de tuin van Denise en kruiden uit de tuin van Ria. Zo werden er heerlijke vegetarische gerechten geserveerd. Ik denk dat niemand het stukje vlees gemist heeft.

Het zal u niet verbazen dat het niet meevalt om voor een bedrag van € 5,- een driegangenmenu voor te schotelen, zelfs zonder vlees. Dat is elke keer weer kunst-, sponsor- en vliegwerk en wij zijn dan ook blij met fooien. En ja, we denken na over een prijsverhoging.

Om de pot te spekken stelt Anja Scholtes haar zelfgemaakte kaarten beschikbaar om te verkopen op onze vrijdagochtenden. Ze heeft veel feestelijke wenskaarten in voorraad die voor € 1,— gekocht kunnen worden en de opbrengst gaat direct de kas in. Aan u de taak om te komende maand te bedenken wie er jarig is of jubileert of sla alvast een voorraadje in.

De koks gaan zich weer buigen over het nieuwe menu voor eind september, dan zal de eettafel op 29 september gehouden worden.

Aanmelden kan via dorpspunt@stompwijk.nl

Petra