Wat is het beste dat je afgelopen jaar is overkomen? (Penchi Harteveld)

Als gebiedsregisseur heb ik de leukste baan van de gemeente zeg ik altijd. De behoefte van de inwoners van Stompwijk en het buitengebied als uitgangspunt nemen is belangrijk voor de gemeente. En dat is het leuke van mijn werk. Als gebiedsregisseur ben je het gezicht van de gemeente. Op deze manier kan ik inwoners, ondernemers en partners helpen te verwijzen naar de juiste collega’s of organisaties. Zo wil ik graag de dienstverlening van de gemeente verbeteren. Ik krijg er energie van als ik inwoners kan helpen of nu gaat om iets groots zoals het burgerinitiatief van de hondenspeeltuin of iets kleiners zoals het beter zichtbaar maken van de gehandicaptenparkeerplaats aan het Dorpspunt. Dat maakt mij dagelijks gewoon super blij! Al is het wel zodat sommige zaken tijd kosten en het niet altijd lukt tot een oplossing te komen. Maar het streven is er altijd! 

 Terugkijkend op 2022 ben ik tot de conclusie gekomen dat gezondheid en samen zijn wel het beste is dat mij het afgelopen jaar is overkomen.
Begin dit jaar ben ik een tijdje afwezig geweest. Gebiedsregisseur Raùl Garcia heeft voor mij toen de zaken waargenomen. Zaken uit handen geven is niet mijn sterkste punt, helaas kon het niet anders. De samenwerking met Raùl ging super goed. Het was prettig om samen in één gebied te werken. In mei heb ik de spreekuren weer opgepakt. Leuk om dit samen met John Heij, wijkagent te doen. Het is goed om te zien dat hier gebruik van wordt gemaakt.

Dit jaar hebben we ook voor het eerst een aantal themaspreekuren gehouden met o.a. de seniorenmakelaar Maud Brugman (Vidomes), het Sociaal Servicepunt: voor het invullen van de energietoeslag en onlangs met LVvoorelkaar over vrijwilligerswerk. 

In 2023 gaan we hier zeker mee door. Daarnaast komen er een aantal digitale avondspreekuren. Meer hierover in het nieuwe jaar.

Voor nu,

fijne feestdagen

en

een mooi, gezond 2023!

Penchi Harteveld