Grafstenen recht gelegd

Voorafgaand aan Allerzielen heeft de kerkhofgroep zich in het zweet gewerkt om het kerkhof er piekfijn uit te laten zien. Een van de zaken die zijn aangepakt is het rechtzetten van een aantal grafstenen. Na verloop van tijd  willen de stenen nog wel eens verzakken. Om de stenen weer recht, en daarmee goed leesbaar, te leggen is flink wat kracht nodig. Vandaar dat ook de hulp van een kraantje is ingeroepen. Dank aan de mannen die gezorgd hebben dat de grafstenen weer loodrecht liggen en dat het allemaal weer netjes is.

Kerstmarkt

Zaterdag 19 november wordt van 10.00 tot 16.00 uur de kerstmarkt gehouden. Vorig jaar was het al een groot succes en dit jaar belooft het ook weer een feest te worden. Heel veel spullen zijn al aangeleverd, zodat u voor een vriendelijk prijsje leuke kerstspulletjes op de kop kunt tikken. Van de opbrengst wordt materiaal aangeschaft voor de kerststukjes die we in december weer gaan maken. Het is dus ook nog voor een goed doel. Kom zaterdag gezellig achter in de kerk langs. Er zal in ieder geval koffie en thee zijn.

De kachel staat laag

De meesten hebben het waarschijnlijk wel gemerkt, maar in de kerk staat de kachel laag. De hoge energieprijzen dwingen ons daartoe.

Trek iets warms aan als u naar de kerk komt.