Geweldige trouwdag van Ron en Ellen op eigen ‘stekkie’ in het Wilsveen

Ron en Ellen kenden elkaar al geruime tijd en hadden het plan te gaan trouwen, ze wilden dit doen met veel familie, vrienden en kennissen en wel op hun eigen stekkie in het Wilsveen. Er werd een datum geprikt maar toen kwam Corona en moest de datum verschoven worden en dat gebeurde nog een keer.

Maar vorige week zaterdag 3 september was het zover alleen het weer voor zaterdag was onzeker maar ook dat keerde ten goede.

Op vrijdag was het een drukte van belang op Wilsveen 30, tenten opbouwen tafels en stoelen, aankleding enz., Ron en Ellen hadden alles tot in de puntjes geregeld en hadden een strak programma opgesteld. Op uitnodiging van Ron even een rondje gemaakt, het zag er werkelijk schitterend uit.

Rond 15.00 uur kwamen de eerste van de 200 genodigden en werden persoonlijk welkom geheten door Ron en Ellen met uiteraard een welkomstdrankje. Vervolgen startte rond 16.30 uur het officiële gedeelte: het trouw moment of te wel de ceremonie.

Als trouwambtenaar op locatie hadden Ron en Ellen gekozen voor Jetty Boedhoe van de gemeente Leidschendam-Voorburg, deze was diep in de levensloop van Ron en Ellen gedoken en maakte er een leuk verhaal vol met anekdotes van.

Na het jawoord, was het de beurt aan het diner wat, perfect georganiseerd, geserveerd werd door de cateraar op de gezellig opgestelde tafels van 8 personen.

Als toetje werd een grote hoge bruidstaart aangesneden en uitgeserveerd.

Vervolgens werd een deel van de tafels verwijderd en omgetoverd tot dansvloer op de muziek van de liveband kon er gedanst worden. Tot verrassing van de gasten was er een live optreden van Samantha Steenwijk en als kers op de taart, was er later, om de goede sfeer nog maar wat op te peppen ook nog een live optreden van Barry Badpak. Het werd tot in de kleine uurtjes reuze gezellig.

Ron en Ellen wilden dat het de gasten aan niets ontbrak, de feestgangers konden dan ook in de avond uurtjes nog terecht bij een heerlijke barbecue. 

Ron en Ellen feliciteren wij van harte met hun huwelijk en zij kunnen met al de genodigden terug zien op en uniek en zeer geslaagde trouwerij.

Als buurt hopen wij nog lang met Ron en Ellen, aan het door de buurt omgedoopte ‘Ron en Ellenplein’, vele gezellige momenten mee te maken.

Er is een goed gezegde: Een goede buur is beter dan een verre vriend.

Ab