Beste Blesruiters,

Eerst even wat rechtzetten: De clubkampioenen bij het mennen heb ik niet goed opgegeven. NU WEL: Bij de dressuur: Kitty Smits Roelieng, Sjaak Vurens en Kimberley Boon. Bij de vaar digheid (en daar ging het mis) Sandy Seijn, Sonja de Jong, Jacko Möhle en Kimberley Boon. Het is tenslotte ERE wie ERE toekomt.
AANSTAANDE ZATERDAG 5 NOVEMBER.
Het inenten van de pony s en paarden. Een half jaarlijks terugkerend gebeuren. Indien je mee wilt doen en zo voorrij kosten wil besparen graag opgeven bij Marian van Vliet. Zorg dat je tijdig aanwezig bent met het paspoort van je pony of paard. Zij maakt de afspraak met de veearts voor half 11.
GEEN LES AANSTAANDE ZATERDAG.
Omdat we groot onderhoud moeten plegen aan de voorste bak met een kraantje en een keeper is het niet mogelijk om in de voorste en achterste bak te rijden. We starten daar omstreeks 8 uur / 8.30 uur mee en het duurt wel een poosje.
De Menlessen zijn weer begonnen.
Op woensdag avond en zaterdag middag is er weer menles. Degene die vrij willen rijden moeten er dus rekening mee houden.
OEFENCROSS uitslagen van de beste Blesruiters.
Als beste Blesruiters zijn geëindigd; ieder in zijn eigen rubriek: Nicole Lugtig heid, Marcia Dominicus, Iris van der Lubbe en Sandy van der Salm. Zo, dat was het weer voor deze keer. Denk aan het enten a.s. zaterdag en de najaarsvergade ring op de vrijdagavond 11 november.
Piet van der Mespel (secr.)

Kaartavond Blesruiters
Vrijdag 4 november is het weer kaarten bij ons. We beginnen weer om 20.00 uur en de kantine is open vanaf 19.30 uur. Tot dan.
Ton.
12 uurswedstrijd het was fantastisch!!!
Aan deze wedstrijd deden 8 thema’s mee. Iedere team had een eigen thema. Na 13 jaar de 12 uurswedstrijd is het moeilijk om weer een nieuw thema te bedenken. Ons team is uiteindelijk de Flinstones geworden. Onze groep was compleet met de acht kinderen: Marcia Dominicus, Niels van de Voort, Sanne van Vliet, Kimberly van der Berg, Iris Sweere, Sandy van der Salm, Mandy Overdevest en Leonie Zuidgeest en de vier paarden Prima donna, Souliiac, Silvester en Roxy. We begonnen met de jokerbeoordeling. Daarna de vier spellen met de paarden, waaronder de Barrelrace, springen, stoelendans en de pas de deux. Na deze spellen stonden we er al goed voor. Daarna deden de kinderen de spellen zonder paarden waaronder de kruiwagenrace, 3 benenspel, kisten stapelen, coachenspel. Aan het eind van de avond was de Playbackshow. De Blesruiters deden mee als de Kelly Family. Het was heel spannend want we wisten dat we bij de eerste drie zouden eindigen. Maar uiteindelijk zijn de Blesruiters nummer 1 geworden. Met dank aan de geweldige kinderen! En natuurlijk niet te vergeten alle ouders die ons zo goed hebben geholpen met het vervoer van de paarden en spullen. We hadden een fantastische dag.
Groetjes Chiara de Groot, Debbie Soonius en Sabine Klerks.