Bardancing The Limit!!!!

Het was weer zo ver!!!!
Ja ja, het was dan eindelijk zo ver, afgelopen zondag opende The Limit voor het eerst haar deuren!!! En dat was best wel een beetje spannend, want in de tijd dat het gesloten was heeft het een complete metamorfose gekregen!!! Alles is opnieuw geverfd in de kleuren van The Limit. Ook is er buiten gestraat en er hangen nieuwe borden, kortom je kent het bijna niet meer terug!!! Wij zelf vinden het in ieder geval heel erg mooi geworden, heb je het nog niet gezien kom dan gerust een keertje kijken!!!
Maar om terug te komen op zondagavond. We startten het feest vanaf 19.00 uur, al gauw liep de tent vol met benieuwde mensen die haast niet konden wachten. Veel van hen wilden gelijk het welkomst mix drankje proeven, dat viel goed in de smaak. Al gauw barstte het feest los!! Er kwamen ook steeds meer mensen binnen druppelen, zodat het al heel erg gauw druk was. Er werd weer gedanst en gefeest als vanouds. Het was dan ook heel erg gezellig!!! Van al deze feestdrukte hebben we dan ook volop foto’s gemaakt, die we zo snel mogelijk gaan ophangen in de welbekende fotolijst!!! Niet alleen het interieur is vernieuwd, we hebben tot onze grote blijdschap ook een heleboel nieuwe gezichten gezien!!! En natuurlijk ook een hele boel trouwe bezoekers.
Er werd een lekker nummertje gedraaid door de DJ’s van The Limit. Al met al, het is nog steeds een heel leuke kelder om naar toe te gaan en je weekend af te sluiten of om te beginnen. Het is ook de perfecte tent om je wekelijkse doosje flugel te drinken, hè drankstars!!
Aankomende week
Nu we afgelopen weekend het spits hebben afgebeten, gaan we gelijk goed van start. We zijn de aankomende week namelijk twee keertjes geopend, namelijk de vrijdag en de zondag.
We gaan aankomende vrijdag vanaf 21.00 uur open en de zondag als vanouds om 19.00 uur. We starten dan ook gelijk zoals altijd met het wekelijkse vrolijke uurtje, waarin de drankjes nog beter smaken.
The Limit
We staan aan de start van een nieuwe seizoen van gezellig gefeest. We hebben er als nieuw bestuur verschrikkelijk veel zin in en we hopen dat jullie dat ook hebben. We zien de toekomst in ieder geval rooskleurig tegemoet. Ook willen we als laatste nog even de mensen bedanken voor het helpen verven, straten, schuren, borden maken en elk ander werk dat we de afgelopen tijd hebben verricht, dus bij deze: Dank je wel
Groeten en geluk
Bardancing The Limit