Bardancing Orion

Afgelopen weekend
Ja, ja, alweer een weekje voorbij, en natuurlijk was Orion zoals altijd gewoon geopend. Het was allebei de dagen hartstikke gezellig, de sfeer zat er goed in en de iedereen had het naar zijn zin. Er werd een lekker muziekje gedraaid door onze DJ’s en er werd ook lekker gedanst!!
De site
Jullie hebben het nu vast allemaal al wel gezien, de site heeft echt een hele grote verandering ondergaan. Je kunt jezelf nu ook aanmelden zodat je een profiel kan aanmaken en met elkaar berichtjes kan sturen. Ook blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes en zoal jullie allemaal al wel weten kan je ook de nieuwste fotootjes bekijken. Ben je onlangs nog op de site geweest, dan weet je ook dat er een nieuw drankje aankomt. Wat het is vertellen we nog niet, we ver klappen alvast wel dat het een heel erg lekker drankje is!!!
Formule 1
Ook is er aanstaand weekend een formule 1 race die ook wij weer uitzenden. Hij is op zondag 24 april en start om 14.00 uur, we gaan dan om 13.30 uur open!!
Aanstaand weekend
Het aanstaande weekend zijn we maar twee keertjes geopend, namelijk zondag vanaf 13.30 uur voor de formule 1 en ‘s avonds vanaf 19.00 uur. We starten dan met ons wekelijkse vrolijke uurtje!! Wij hebben er in ieder geval al wel weer zin in, we hopen jullie ook!! Een fijne week toegewenst en tot ziens
Groetjes en geluk ORION