InterCarParts Darttoernooi Stompwijk/Zoeterwoude

In april/mei wordt voor de derde keer het InterCarParts Stompwijk/Zoeterwoude Darts georganiseerd voor iedereen die woonachtig en/of geboren is in Stompwijk of in Zoeterwoude. Zowel beginners als gevorderde darters (heren, dames en 55+ senioren) worden uitgedaagd zich in te schrijven voor het toernooi om mee te dingen naar de titel van:

INTERCARPARTS STOMPWIJK/ZOETERWOUDE DARTS CHAMPION 2005.

Inschrijfformulieren ontvangt u via de diverse huis aan huis bladen en zijn tevens verkrijgbaar bij Café De Gouden Leeuw te Stompwijk, “Ons Huis” te Zoeter woude, Slijterij het Drankenhuijs te Zoeterwoude en Café Rijnegom te Zoeterwoude Rijndijk.
Op deze adressen kunnen de formulieren tevens ingeleverd te worden, tezamen met
het verschuldigde inschrijfgeld.

Inschrijving is vanaf heden mogelijk en de mogelijkheid tot inschrijving sluit uiter lijk donderdag 31 maart a.s. Het inschrijfgeld is wederom laag gehouden en bedraagt voor dames, heren en senioren slechts € 5.00! Voor de jeugdspelers tot 16 jaar is de inschrijving zelfs gratis! (Minimumleeftijd voor inschrijving is 12 jaar.)
De voorrondes zullen gespeeld worden op vrijdag 8 april en zaterdag 19 april in Café De Gouden Leeuw te Stompwijk. De kwart én halve finales worden gehouden in “Ons Huis” te Zoeterwoude op vrijdag 22 april.
Ter informatie: alle wedstrijden worden gespeeld op niet elektronische dartborden en volgens de officiële dartsreglementen.

De grote finales van INTERCARPARTS STOMPWIJK/ZOETERWOUDE DARTS 2005 zullen plaatshebben op 1e Pinksterdag (zondag 15 mei) in de grote tent op het feestterrein van Stompwijk 92 (handbalweekeinde).

Voor de respectievelijke kampioenen zijn de volgende prijzen te verdienen;
1e prijs: heren € 500,00, dames € 250,00, 55+ senioren € 100,00.
Van het prijzengeld, beschikbaar gesteld door InterCarParts.nl., dient 50% geschonken te worden uit naam van de winnaar aan een club of vereniging binnen de grenzen van Stompwijk of Zoeterwoude.
Rondom het dartskampioenschap zullen er wederom diverse festiviteiten worden georganiseerd voor jong en oud, deelnemers én toeschouwers.