bardancing orion

Afgelopen week
Het was ook deze week weer een groot succes in bardancing Orion!! Vrijdags waren we geopend vanaf 21.00 uur. De mensen kwamen ondanks het koude weer toch nog even een lekker drankje doen. En ja ja mensen ook de zaterdag waren we open in verband met de Formule 1. Maar er werd ook er in Orion verzameld voor het uitstapje naar Alcazar, een discotheek. Vanaf 21.00 uur werd er in Orion verzameld. Er werd ondertussen alvast een drankje genomen, de gehuurde bussen vertrokken om 22.00 uur. Om 02.30 uur gingen wij weer open, de Grandprix van Australie werd gereden om 03.00 uur. Er was inmiddels al een aantal mensen gekomen. Op een gegeven moment kwamen de bussen uit Alcazar ook weer terug, het werd dus nog druk ook op dit laten uur, de sfeer was hartstikke gezellig!!! Ook waren wij natuurlijk de zondag gewoon geopend. Wij openden onze deuren vanaf 19.00 uur, vele mensen kwamen hun vakantie afsluiten in Orion door nog even een lekker avondje te dansen op de muziek van onze DJ’s.!!
Paasfeest
Afgelopen zondag startte de kaartverkoop van onze paasfeest kaarten. We hebben nog een aantal kaartjes voor dit grandioze feest met een optreden van Jamie en Spike van Di rect!!! De kaarten kosten maar 5 eurootjes en zijn in Orion verkrijgbaar. Aan de deur kosten ze 7.50 euro, maar alleen als we ze nog hebben, want we hebben maar een beperkt aantal kaarten voor deze party!!! Dit feest wordt op 27 maart, eerste paasdag, gehouden!! Dus zorg dat je op tijd een kaartje hebt!!
Aanstaande week
Helaas, helaas zijn we aanstaande week maar een keertje geopend, en dat is namelijk……op de zondag,zoals jullie nu allemaal al wel weten. We openen onze deuren dan om 19.00 uur en we starten dan ook gelijk met ons wekelijkse vrolijke uurtje. Wij hebben er in ieder geval alweer zin in!!! We hopen jullie ook!! En niet vergeten snel een kaartje voor het paasfeest te kopen!!!
Gegroet, het Orion bestuur